قالیباف: کشور دچار ناترازی در مدیریت است برخورد قاطع پلیس با تحصن غیرقانونی مقابل مجلس / پایان ۴۰ روز تجمع بدون مجوز پزشکیان ۱۲ قانون مصوب مجلس را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود
سخنگوی سپاه اعلام کرد؛

آمادگی سپاه برای نقش‌آفرینی در مقابله با سیل و پیشگیری از آسیب‌رسانی به مردم

سردار شریف از آمادگی سپاه برای مشارکت و نقش آفرینی در مقابله با سیل و پیشگیری از آسیب رسانی به مردم در سراسر کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۹ - ۱۱ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 March 31
کد خبر: ۷۵۸۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ به نقل از سپاه نیوز، سردار رمضان شریف سخنگو و مسئول روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گفت و گویی با اشاره به دستور بامداد امروز سرلشکر محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه به فرماندهان نیروها، سپاه های استانی و قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا(ص) در تشدید آمادگی‌ها برای مقابله با سیل و پیشگیری از آسیب های احتمالی به مردم در سراسر کشور اظهار داشت : در ادامه تلاش ها و اقدامات روزهای اخیر در برنامه ریزی و اجرای عملیات امداد و خدمات رسانی به مناطق سیل زده و کمک به مردم عزیز گرفتار در سیل به ویژه در استان‌های گلستان و مازندران، با توجه به پیش بینی های به عملآمده ،از صبح امروز سامانه های بارشی در اکثر استانهای کشور فعال و مناطقی از آن‌ها در معرض رویارویی با سیلاب و روان آب های وسیع قرار گرفته است.

 

وی افزود: کلیه یگان های مهندسی و امدادی سپاه، قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) در سراسر کشور در آماده باش به سر می برند و با ابلاغ بامداد امروز فرمانده کل سپاه محیای اعزام و مشارکت و نقش آفرینی در مقابله با سیل و خدمت رسانی به مردم در شهرها و روستاهایی که با پدیده سیل مواجه می‌شوند بوده و ظرفیت سازی های لازم را در کنار سایر دستگاه‌ها و سازمان‌های امدادی فراهم کرده اند.

 

سخنگوی سپاه با تاکید بر هماهنگی و هم افزایی خوب بین همه نیروهای مسلح ، دولتی و مردمی امدادرسان به مناطق سیل‌زده،خاطرنشان کرد: خروج آب و رهاسازی سیلاب‌ها و روان آب های انباشته شده در استان گلستان و سرعت بخشی به هدایت و ورود آنها به دریای خزر همچنان اولویت اول سپاه در رویارویی با این پدیده کم نظیر است.

 

سردار شریف گفت: بحمدالله از صبح امروز با بازگشایی مسیر ارتباطی گمیشان به گرگان ،آق قلا و بندر ترکمن با نصب ۱۹ پل توسط واحدهای مهندسی نیروی زمینی سپاه و قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) و آغاز عبور و مرور عادی در این منطقه، عملیات امداد و خدمت رسانی به مردم در همه زمینه ها سرعت و سهولت بیشتری یافته است.

 

وی تصریح کرد: انتقال مردم از محله های پرخطر به مناطق امن، کمک به اسکان موقت ،تامین تغذیه و البسه و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی با استقرار بیمارستان‌های تخصصی و فوق تخصصی سیار و صحرایی در مناطق سیل زده به ویژه در استان گلستان از جمله موضوعاتی بوده است که طی روزهای گذشته و آینده دستور کار سپاه در شهرها و روستاهای تحت تاثیر سیل خواهد بود.

 

مسئول روابط عمومی کل سپاه در پایان یادآور شد: سپاه ضمن قدردانی از اقشار مختلف مردم مناطق سیل زده که با صبر و همکاری خود شرایط لازم برای عملیات امداد و خدمت رسانی نیروهای مسلح را فراهم کرده اند به آنان اطمینان می دهد تا رفع مشکلات جاری تا هنگام بازگشت زندگی آنان به وضعیت عادی در کنارشان خواهد بود.

 

 

ارسال نظر